html website maker

Csónakázó-tó: Kőszeg egyik legszebb része

A kőszegi Csónakázó-tó, egy kihagyhatatlan hely azon emberek számára, akik egy kis nyugalomra vágynak. Rendben tartott környezet, egy-két horgász, a víz és a közeli hegy látványa. A hely magáért beszél. Tipp: reggelente különösen szép :)

Térkép a Csónakázó-tóhoz az oldal alján.

Csótó, Csónakátó-tó, Kőszeg, látnivalók, séta
A Csónakázó-tó Kőszegen.
csónakázó tó, kőszeg, látnivalók
Még kora van a kőszegi Csónakázó-tónál :)
Csónakázó tó, kőszeg, környezet
Fák alól nézzük a tavat :)
csónakázó tó, kőszeg
Tó a kőszegi hegy ölelésében. :)
Csónakázó-tó Kőszegen ősszel
Csónakázó-tó Kőszegen ősszel
Ez is ősszel készült a tóról
Ez a kép is ősszel készült a tóról
Tél  a kőszegi tónál
Tél a kőszegi tónál
Szintén téli kép :)
Szintén téli kép :)
és még egy téli kép a kőszegi tóról :)
és még egy téli kép a kőszegi tóról :)

Szállás Kőszegen

Kiemelt ajánlataink:

Szállás Kőszegen az Andalgó Hold Vendégházban
Panoráma Pihenőház Kőszeg szállás

Térkép a Csónakázó-tóhoz

Így találod meg a szállásról indulva:

Az Andalgó Hold Vendégház előtti parkolóból jobbra kell elindulnunk, ha a tóhoz készülünk. (A táv megtehető gyalog is kb 30 perc séta, viszont most az autós megközelítéséről fogok részletesebben írni. Gyalog tudsz rövidíteni a főtéren keresztül.) Hamarosan látni fogsz egy parkot, menj el mellette, majd utána kell élesen balra kanyarodnod. Maradj ezen az úton, 1-2 perc és egy egyirányúvá fog válni. Menj tovább (hamarosan újra kétirányú). Látni fogsz egy templomot, itt tarts jobbra. Hamarosan átmész egy hídon, balra lesz egy buszmegálló, itt kell bekanyarodnod. Ez az út visz el a Csónakázó-tóhoz.

Hazafele vissza a hídon a város felé. Hamarosan újra egyirányúvá válik az út, azon mész tovább. Szembe kerül veled a várparkoló (kereszteződés is van ott), de te maradsz az utadon ami jobbra fog kanyarodni. Menj rajta tovább, ne kanyarodj le róla. Újra egyirányúvá fog válni a szakasz. Az út végén a kereszteződésnél balra fordulsz ki, majd az első lehetőségnél jobbra mész és ezzel vissza is értél a vendégház előtti parkolóba.


A Panoráma Pihenőháztól lefele, a város felé kell elindulnunk, ha a Csónakázó-tóhoz készülünk. Egyirányú út visz vissza a városba. Annyi a dolgod, hogy maradj a főúton, leérsz majd a Temető utcán, elhaladsz az orvosi ügyelet épülete mellett, az Andalgó Hold Vendégház előtti parkoló mellett, majd hamarosan megpillantasz egy parkot. Haladj el mellette, majd a végén kell balra kanyarodnod (élesen). Maradj ezen az úton, 1-2 perc és egy egyirányúvá fog válni. Menj tovább (hamarosan újra kétirányú). Látni fogsz egy templomot, itt tarts jobbra. Hamarosan átmész egy hídon, balra lesz egy buszmegálló, itt kell bekanyarodnod. Ez az út visz el a Csónakázó-tóhoz.

Hazafele vissza a hídon a város felé. Hamarosan újra egyirányúvá válik az út, azon mész tovább. Szembe kerül veled a várparkoló (kereszteződés is van ott), de te maradsz az utadon ami jobbra fog kanyarodni. Menj rajta tovább, ne kanyarodj le róla. Újra egyirányúvá fog válni a szakasz. Az út végén a kereszteződésnél jobbra fordulsz ki, ezzel ráérsz a Temető utcára. Innentől ismerős lesz az út, menj felfele, hagyd el a Kőszeg vége táblát, a Szabóhegy táblánál jobbra fel a hegyre...