free bootstrap templates

Szálláshelyeink Kőszegen

Nálunk Kőszeg belvárosában és a kőszegi hegyen is foglalhatsz szállást magadnak!

Szálláshelyeink Kőszegen:

Két szálláshelyet is üzemeltetünk Kőszegen, az egyik az Andalgó Hold Vendégház, mely Kőszeg belvárosában található. Virágokkal teli zárt udvart, ingyenes parkolás a ház előtt, ami csupán 1-2 percre van gyalog Kőszeg főterétől. Igénybe veheted 3+1 éjszaka akciónkat, élhetsz a partnereink által nyújtott éttermi kedvezményekkel, illetve jelenleg ingyenesen igénybe veheted a vendégház menetrendszerűen közlekedő kisbuszát is, aminek a segítségével bejárhatod a kőszegi hegy legszebb részeit keresgélés és eltévedés nélkül! Bővebben a vendégházról itt olvashatsz!

kőszeg szállás andalgó hold vendégház
Belvárosi szállás Kőszegen: Andalgó Hold Vendégház

A másik szálláshelyünk a kőszegi hegyen található, mely fekvése ellenére könnyedén és gyorsan megközelíthető autóval, illetve szinte a teljes várost láthatod a teraszáról vagy éppen az ablakaiból. Majdhogynem Sopronig látsz a Panoráma Pihenőházunkból!

A ház előtti aszfaltút vezet el a hegység adta legfőbb látnivalókhoz és kirándulóhelyekhez, amikhez pontos szöveges térképet is adunk, illetve a pihenőház jelenlegi 4 darab kerékpárját is szabadon használhatod. Egy teljes ház és udvar ami csak a Tiéd Kőszegen tartózkodásod ideje alatt! Bővebben a Panoráma Pihenőházról itt olvashatsz!

Kőszeg kilátás szállás panoráma
Panorámás szállás Kőszegen a Panoráma Pihenőházban

Kőszeg legszebb és legérdekesebb helyei

Láttad már a filmünket Kőszegről?

Facebookon első héten elérte a 20ezer megtekintést :)