Mobirise

3 kedvenc helyünk Kőszegen

Mi miket nézünk meg a leggyakrabban és miért? Kőszegen különösen sok a szép hely, így nehéz választani. A lista teljesen szubjektív és időközönként változik.

pintér tető kőszeg
A Pintér-tető könnyedén és gyorsan elérhető, így akár minden nap beleférhet az ember idejébe, hiszen nagyjából 1 óra is elég lehet arra, hogy megjárjuk. Gyönyörű a kilátás innen Ausztria irányába, ha szerencsénk van és tiszta az idő, hófedte hegyeket látunk innen pl. a Schneeberget is, ami az Alpok hegység legmagasabb csúcsa. A 2000 méternél is magasabb hegy gyönyörű látványt biztosít a Pintér-tetőről.
Hétforrás Kőszeg
Kőszeg legismertebb és legkedveltebb erdei forrása a Hétforrás. Nagyjából 25-30 perc sétával érhető el. Érdekesség, hogy a honlapunkon található legtöbb tartalom pl. a Kőszegről készített filmünk is itt lett megírva, megtervezve. Talán a legideálisabb kőszegi kirándulóhely, ha kreativitásra van szükség.
írott-kő kőszeg
Az Írott-kő kilátó a kőszegi hegység, illetve a Dunántúl legmagasabb pontja. Van egyfajta tekintélye a kilátónak, ami az Országos Kéktúra egyik végpontja is. Ha éppen nem bambulunk teljesen el a kilátáson észrevehetjük azt, hogy a kilátó fémkorlátja néha-néha még zenél is nekünk.

Ez lenne a mi jelenlegi három kedvenc helyünk Kőszegen! 

Foglalj nálunk szállást, használd a szöveges térképeinket, vagy a jelenleg ingyenes buszjáratunkat és fedezd fel Kőszeget! :)

Film Kőszegről

Kőszeg legszebb és legérdekesebb helyei
Gyönyörű felvételek Kőszegről és a kőszegi hegyről. Sok érdekesség kiderül a filmből.

Közel 30 kőszegi látnivaló 

Kőszeg látnivalói fényképekkel, videókkal, rövid történetekkel és pontos térképekkel. Saját magunk készített tartalmak Kőszegről.

kőszeg kirándulás szállás andalgó

Kisbuszos túrák Kőszegen!

Május elsejétől, szeptember végéig érhető el ez a lehetőség vendégeink részére (hétfő és péntek között), mely jelenleg NEM jár plusz költséggel.

10% kedvezmény éttermekben

Vendégünkként kedvezményesen fogyaszthatsz partnereinknél. Pizzázó, étterem, vendéglő is vár Téged, lentebb megtalálod a listát: