Almádi étterem

Az Almádi étterem a Balaton északi partján található egyik gyöngyszem, amely különleges gasztronómiai élményeket kínál a vendégek számára. Az étterem páratlan elhelyezkedése és kitűnő konyhája miatt hosszú évek óta népszerű célpontja a turistáknak és a helyieknek egyaránt.

Az étterem története

Az Almádi étterem már évtizedek óta szolgálja ki a Balaton partján pihenő vendégeket. Az alapítók szenvedélye és elkötelezettsége az étel iránt az étterem alapköveit jelentette, és ez az elkötelezettség ma is jelen van minden egyes fogásban, amit az Almádi étterem konyhájából szállítanak ki.

Az étterem kínálata

Az Almádi étterem kínálata gazdag és változatos. A friss helyi alapanyagok felhasználásával készült ételek garantálják a minőséget és az autentikus ízeket. A menüben megtalálhatók a hagyományos magyar fogások, valamint a nemzetközi konyha remekei is, így mindenki megtalálhatja a kedvére való ételt.

Választék

  • Különleges helyi halételek
  • Hagyományos magyar ételspecialitások
  • Frissensültek és grillételek
  • Szezonális fogások

Ambiens és hangulat

Az Almádi étterem nemcsak a gasztronómiai élmények miatt kedvelt, hanem azért is, mert gyönyörű környezetben található. A teraszról lenyűgöző kilátás nyílik a Balatonra, így az étkezés valódi élménnyé válik. Az étterem hangulata kellemes és barátságos, így ideális helyszín családi ebédekhez, romantikus vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez egyaránt.

Elérhetőség

Az Almádi étterem könnyen megközelíthető és parkolási lehetőség is rendelkezésre áll a vendégek számára. Cím: Almádi étterem, Balaton u. 1, Almádi. Telefon: +36 20 123 4567.

Gyakran Ismételt Kérdések

Van lehetőség vegetáriánus ételek rendelésére az Almádi étteremben?

Igen, az Almádi étterem kínálatában számos vegetáriánus étel is megtalálható, így a vegetáriánus vendégek is megtalálhatják a számukra megfelelő fogást.

Különleges események és foglalások

Lehetőség van különleges események, mint például esküvők vagy születésnapok megszervezésére az étteremben?

Igen, az Almádi étteremben lehetőség van különleges események, fogadások vagy ünnepségek megszervezésére. Kérjük, vegye fel a kapcsolatot az étteremmel a részletekért és a foglaláshoz szükséges információkért.

Fogás Ár (Ft)
Tenger gyümölcsei tál 5,900
Rosé kacsamell 3,500
Grillezett zöldségek 2,200
Mangó panna cotta 1,800

Fizetési lehetőségek

Milyen fizetési lehetőségek állnak rendelkezésre az étteremben?

Az Almádi étteremben elfogadjuk a készpénzt és a bankkártyát is, így a vendégek kényelmesen fizethetnek a választott fogásokért.

Szerző képe

Keston

Szólj hozzá!