free html website templates

Autózás a kőszegi hegyen

Ha a városi vezetéshez vagy szokva, akkor ezt valószínűleg imádni fogod! :) Gyönyörű erdei utakon autózhatsz itt Kőszegen, persze van ami csak engedéllyel használható! A videóban bemutatott út pont ilyen. 

Kőszeg, hegy, erdő
Pazar kilátás
kőszeg hegy autózás
Folyamatosan változó környezet
kőszeg erdő
Reggeli fények az erdőben :)
Kőszegi-hegység
Szíved szerint nyomnád a gázpedált, de azért csak óvatosan. :)

Még több autós felvétel

Velem felé

Írott-kő felé

A közeli Velem

Áprilisi hó után Kőszegen

Gyere velünk!

Kisbusszal a Hétforráshoz

Egy előkészített kikapcsolódásra invitálunk Téged

Lassulj le egy kicsit, fedezz fel új helyeket, bambulj el egy szép kilátás mellett és szakadj ki a megszokott zűrzavarból. Bármely szálláshelyünkön is találkozzunk Veled, mi azon leszünk,hogy jól érezd magad és hogy rengeteg sok mesélni valóval térj haza. Izgalmas böngészést kívánunk itt az oldalon, nagy szeretettel állítottuk össze Neked! 

Szállás Kőszegen az Andalgó Hold Vendégházban
Már nem tudunk bármely napon fogadni, kérlek keress minket a szabad időpontokkal kapcsolatban!
Panoráma Pihenőház Kőszeg szállás
Szinte a teljes nyárra foglalt már a ház, érdeklődj kérlek a szabad időpontokért!

Így találod meg, ha tőlünk indulsz:

Az Andalgó Hold Vendégháztól autónkkal balra kifordulva a parkolóból, kövessük az utat a Szabóhegy felé. Ne térjünk le az útról, hagyjuk el a Kőszeg vége táblát. Hamarosan két buszmegállót látunk, az út két oldalán, ezt követően kell majd jobbra kanyarodnunk, a Szabóhegy irányába. Itt érünk rá a Panoráma útra.

Haladjunk felfele, ne térjünk le az útról. Egy nagy zöld színű épületet fogunk látni (jobbról), először lentről, majd tovább haladva (megkerülve) oldalról is látni fogjuk. Haladjunk tovább az úton, ne térjünk le róla. Lesz egy balra út (Tölgyes út), nem ide megyünk, menjünk tovább. A következő balra kanyarodási lehetőségnél sem térünk le az útról. Innen már csak nagyjából 1 perc kocsival a Kincs Pihenő. 

Ha az érkezés irányából nézed a parkolót, tudsz egyenesen tovább menni, illetve balra is visz út. Neked az előbbit kell választanod, tehát a veled szemben lévő úton kell elindulnod. 

Figyelem, ez az út a Kincs Pihenőtől már csak engedéllyel használható!  


A Panoráma Pihenőháztól felfele kell elindulnunk. Lesz egy balra út (Tölgyes út), nem ide megyünk, menjünk tovább. A következő balra kanyarodási lehetőségnél sem térünk le az útról. Hamarosan megérkezel a Kincs Pihenőbe. 

Ha az érkezés irányából nézed a parkolót, tudsz egyenesen tovább menni, illetve balra is visz út. Neked az előbbit kell választanod, tehát a veled szemben lévő úton kell elindulnod.

Figyelem, ez az út a Kincs Pihenőtől már csak engedéllyel használható!