site maker

Autózás a kőszegi hegyen

Ha a városi vezetéshez vagy szokva, akkor ezt valószínűleg imádni fogod! :) Gyönyörű erdei utakon autózhatsz itt Kőszegen, persze van ami csak engedéllyel használható! A videóban bemutatott út pont ilyen. 

Kőszeg, hegy, erdő
Pazar kilátás
kőszeg hegy autózás
Folyamatosan változó környezet
kőszeg erdő
Reggeli fények az erdőben :)
Kőszegi-hegység
Szíved szerint nyomnád a gázpedált, de azért csak óvatosan. :)

Még több autós felvétel

Velem felé

Írott-kő felé

A közeli Velem

Áprilisi hó után Kőszegen

Így találod meg, ha tőlünk indulsz:

Az Andalgó Hold Vendégháztól autónkkal balra kifordulva a parkolóból, kövessük az utat a Szabóhegy felé. Ne térjünk le az útról, hagyjuk el a Kőszeg vége táblát. Hamarosan két buszmegállót látunk, az út két oldalán, ezt követően kell majd jobbra kanyarodnunk, a Szabóhegy irányába. Itt érünk rá a Panoráma útra.

Haladjunk felfele, ne térjünk le az útról. Egy nagy zöld színű épületet fogunk látni (jobbról), először lentről, majd tovább haladva (megkerülve) oldalról is látni fogjuk. Haladjunk tovább az úton, ne térjünk le róla. Lesz egy balra út (Tölgyes út), nem ide megyünk, menjünk tovább. A következő balra kanyarodási lehetőségnél sem térünk le az útról. Innen már csak nagyjából 1 perc kocsival a Kincs Pihenő. 

Ha az érkezés irányából nézed a parkolót, tudsz egyenesen tovább menni, illetve balra is visz út. Neked az előbbit kell választanod, tehát a veled szemben lévő úton kell elindulnod. 

Figyelem, ez az út a Kincs Pihenőtől már csak engedéllyel használható!