free html5 templates

Jelvényszerző gyalogtúra: Források útja

A Források útja egy gyalogtúra, ami a források egy részén vezet át minket. Igazán nagy élmény teljesíteni, hiszen folyamatosan változik a környezet, annak ellenére, hogy mindvégig a Kőszegi-hegységben barangolunk. Ha te most barátkozol a túrázás gondolatával akkor ne itt kezd. A túra tényleg szuper, viszont kellően fárasztó is.

Amennyiben teljesíted a túrát, még egy jelvényt is kapsz emlékül. :)

Forrás túra Kőszeg
Az Enikő-forrás is az állomások között van.
Kőszeg Források útja
Források útja
Forrás túra Kőszeg
Az egyik ellenőrzőpont
Forrás túra a Kőszegi-hegységben
A jelvény :)

Egy előkészített kikapcsolódásra invitálunk Téged

Lassulj le egy kicsit, fedezz fel új helyeket, bambulj el egy szép kilátás mellett és szakadj ki a megszokott zűrzavarból. Bármely szálláshelyünkön is találkozzunk Veled, mi azon leszünk,hogy jól érezd magad és hogy rengeteg sok mesélni valóval térj haza. Izgalmas böngészést kívánunk itt az oldalon, nagy szeretettel állítottuk össze Neked! 

Szállás Kőszegen az Andalgó Hold Vendégházban
Már nem tudunk bármely napon fogadni, kérlek keress minket a szabad időpontokkal kapcsolatban!
Panoráma Pihenőház Kőszeg szállás
Szinte a teljes nyárra foglalt már a ház, érdeklődj kérlek a szabad időpontokért!

Így találod meg, ha tőlünk indulsz:

A túra a vártól indul.

Az Andalgó Hold Vendégháztól előtti parkolóból balra kell elindulnunk, ha a várhoz készülünk.Érdemes gyalog menni, hogy ne kelljen parkolóhelyet keresgélni.Haladj a főtér felé, menj át a Hősök kapuja alatt, majd tovább egyenesen és 1 perc múlva a várnál vagy.


A Panoráma Pihenőháztól lefele, a város felé kell elindulnunk,ha a várhoz készülünk. Egyirányú út visz vissza a városba. Amint beérsz Kőszegre, az első négyágú kereszteződésnél (van egy buszmegálló ott) kell balra kanyarodnod. Maradj ezen az úton. Elmész a Látogatóközpont mellett és szinte azonnal lesz bal-kéz felől egy parkoló. Tedd le a kocsit (ingyenes parkoló, lejjebb már csak fizetős van). Folytasd innen lefele az utat, pár perc múlva megpillantod a várat.