site maker

Jelvényszerző gyalogtúra: Források útja

A Források útja egy gyalogtúra, ami a források egy részén vezet át minket. Igazán nagy élmény teljesíteni, hiszen folyamatosan változik a környezet, annak ellenére, hogy mindvégig a Kőszegi-hegységben barangolunk. Ha te most barátkozol a túrázás gondolatával akkor ne itt kezd. A túra tényleg szuper, viszont kellően fárasztó is.

Amennyiben teljesíted a túrát, még egy jelvényt is kapsz emlékül. :)

Forrás túra Kőszeg
Az Enikő-forrás is az állomások között van.
Kőszeg Források útja
Források útja
Forrás túra Kőszeg
Az egyik ellenőrzőpont
Forrás túra a Kőszegi-hegységben
A jelvény :)
szállás Kőszeg vendégház
Nézd meg mivel készültünk, egy igazi Kőszeget felfedező lehetőség és alig kerül valamibe!
szállás Kőszeg, Panoráma Pihenőház, erdei szállás, bérelhető apartman ház
A csodás panorámával rendelkező szállás magáért beszél. 2018.-ban már júniusban elkelt a teljes nyárra. Foglalj időben!

Így találod meg, ha tőlünk indulsz:

A túra a vártól indul.

Az Andalgó Hold Vendégháztól előtti parkolóból balra kell elindulnunk, ha a várhoz készülünk.Érdemes gyalog menni, hogy ne kelljen parkolóhelyet keresgélni.Haladj a főtér felé, menj át a Hősök kapuja alatt, majd tovább egyenesen és 1 perc múlva a várnál vagy.


A Panoráma Pihenőháztól lefele, a város felé kell elindulnunk,ha a várhoz készülünk. Egyirányú út visz vissza a városba. Amint beérsz Kőszegre, az első négyágú kereszteződésnél (van egy buszmegálló ott) kell balra kanyarodnod. Maradj ezen az úton. Elmész a Látogatóközpont mellett és szinte azonnal lesz bal-kéz felől egy parkoló. Tedd le a kocsit (ingyenes parkoló, lejjebb már csak fizetős van). Folytasd innen lefele az utat, pár perc múlva megpillantod a várat.