how to create a web page for free
Kőszeg családoknak, gyerekekkel, látnivalók, kirándulás

Amennyiben gyerek is van a családban, 

érdemesebb lehet elsősorban ezen látnivalók közül választani Kőszegen:

Óház a (volt Felső vár) emléke a Kőszegi-hegységben

Óház kilátó

A Kincs-pihenőig mehetünk autóval (Andalgótól kb. 10 perc, Panoráma Pihenőháztól kb. 2 perc autóval).. A parkolótól nagyjából 20-30 perc felérni a kilátóhoz. Kellemes hely és az oda vezető út is szép. Szülői felügyelet mellett a kilátó biztonságosan használható. Padok, asztalok és tűzrakóhelyek is várják a kirándulókat. 

Csónakázó-tó Kőszeg

Csónakázó-tó

Andalgótól kb. 5 perc, Panoráma Pihenőháztól kb. 10 perc autóval. Szép, rendben tartott környezet. Érdemes lehet errefelé is sétálni egyet.

Hétforrás a Hétvezérről kapta a nevét, 1000 éve már, hogy létezik ez a forrás, valaha még a Felső várat itatta (most az Óház van a Felső vár helyén)

Hétforrás

A Kincs-pihenőig mehetünk autóval (Andalgótól kb. 10 perc, Panoráma Pihenőháztól kb. 2 perc autóval). A parkolótól nagyjából 20-30 perc a Hétforrás. Kellemes hely és az oda vezető út is szép. Családbarát hely.

gokart, kőszeg, állatsimogató

Gokartpálya és Állatsimogató

Mind felnőttnek, mind gyereknek egyaránt szuper kikapcsolódás.

Egy előkészített kikapcsolódásra invitálunk Téged

Lassulj le egy kicsit, fedezz fel új helyeket, bambulj el egy szép kilátás mellett és szakadj ki a megszokott zűrzavarból. Bármely szálláshelyünkön is találkozzunk Veled, mi azon leszünk,hogy jól érezd magad és hogy rengeteg sok mesélni valóval térj haza. Izgalmas böngészést kívánunk itt az oldalon, nagy szeretettel állítottuk össze Neked! 

A Panoráma Pihenőház ideális választás, hiszen a teljes ház és udvar csak a Tiétek! Itt olvashatsz róla bővebben!

Film Kőszegről

Kőszeg legszebb és legérdekesebb helyei
Gyönyörű felvételek Kőszegről és a kőszegi hegyről. Sok érdekesség kiderül a filmből.

Közel 30 kőszegi látnivaló 

Kőszeg látnivalói fényképekkel, videókkal, rövid történetekkel és pontos térképekkel. Saját magunk készített tartalmak Kőszegről.

kőszeg kirándulás szállás andalgó

Kisbuszos túrák Kőszegen!

Május elsejétől, szeptember végéig érhető el ez a lehetőség vendégeink részére (hétfő és péntek között), mely jelenleg NEM jár plusz költséggel.

10% kedvezmény éttermekben

Vendégünkként kedvezményesen fogyaszthatsz partnereinknél. Pizzázó, étterem, vendéglő is vár Téged, lentebb megtalálod a listát: