develop your own website

Ősz Kőszegen

Itt az ősz, irány kirándulni! Egy nap alatt bejártuk Kőszeg legszebb helyeit, persze nekünk már rutinunk van ebben, javaslunk egy ilyen kiránduláshoz legalább 3 napot, hogy ne kelljen rohanni.

Ilyen a kőszegi ősz!

Nézzük hát merre is jártunk ma, figyelem szép képek következnek Kőszegről! :)

kőszeg, csónakázó tó
A kőszegi Csónakázó-tónál kezdtük a napot. Egy-két horgász, néhány futó a tó körül és egyébként teljes csend. A mai nap szinte kivétel nélkül arról szólt, hogy "úgy maradnánk még itt, meg ott", de menni kell, hiszen csodás az idő arra, hogy végigfotózzuk a város természetilátnivalóit
koronaörző kőszeg
A tótól 2 perc séta volt a Koronaőrző emlékhely, ugye itt vigyáztak a Magyar Szent Koronára még a második világháború idején.
hó, falevél, tél, kőszeg
A következő állomásunk a Kálvária templom volt, mely most is büszkén nézi Kőszeg városát a dombtetőről.
trianoni kereszt kőszeg
A Kálvária mögött található golyó ütötte trianoni kereszt volt a következő állomásunk.
óház kilátó kőszeg
Visszaülve a kocsiba, felmentünk a Kincs Pihenőbe, hogy onnan tovább haladhassunk már újra gyalogosan az Óház-kilátóhoz.
hétforrás kőszeg ősz
Az Óház után a Hétforrás következett. Feltöltöttük kulacsainkat majd visszaérve a Kincs Pihenőbe, autóval mentünk tovább a Hörmann parkolóhoz.
írott kő kilátás kőszeg
A nap utolsó állomásától még 30 percnyi gyaloglás választott el minket, de sikerült, felértünk az Írott-kő kilátó tetejére és onnan néztük az őszi színekbe öltözött kőszegi hegyet.

Foglalj nálunk szállást, használd a szöveges térképeinket, vagy a jelenleg ingyenes buszjáratunkat és fedezd fel Kőszeget

Film Kőszegről

Kőszeg legszebb és legérdekesebb helyei
Gyönyörű felvételek Kőszegről és a kőszegi hegyről. Sok érdekesség kiderül a filmből.

Közel 30 kőszegi látnivaló 

Kőszeg látnivalói fényképekkel, videókkal, rövid történetekkel és pontos térképekkel. Saját magunk készített tartalmak Kőszegről.

kőszeg kirándulás szállás andalgó

Kisbuszos túrák Kőszegen!

Május elsejétől, szeptember végéig érhető el ez a lehetőség vendégeink részére (hétfő és péntek között), mely jelenleg NEM jár plusz költséggel.

10% kedvezmény éttermekben

Vendégünkként kedvezményesen fogyaszthatsz partnereinknél. Pizzázó, étterem, vendéglő is vár Téged, lentebb megtalálod a listát: