free website creator

Jelvényszerző gyalogtúra: Források útja

A Források útja egy gyalogtúra, ami a források egy részén vezet át minket. Igazán nagy élmény teljesíteni, hiszen folyamatosan változik a környezet, annak ellenére, hogy mindvégig a Kőszegi-hegységben barangolunk. Ha te most barátkozol a túrázás gondolatával akkor ne itt kezd. A túra tényleg szuper, viszont kellően fárasztó is.

Amennyiben teljesíted a túrát, még egy jelvényt is kapsz emlékül. :)

Forrás túra Kőszeg
Az Enikő-forrás is az állomások között van.
Kőszeg Források útja
Források útja
Forrás túra Kőszeg
Az egyik ellenőrzőpont
Forrás túra a Kőszegi-hegységben
A jelvény :)

Film Kőszegről

Kőszeg legszebb és legérdekesebb helyei
Gyönyörű felvételek Kőszegről és a kőszegi hegyről. Sok érdekesség kiderül a filmből.

Közel 30 kőszegi látnivaló 

Kőszeg látnivalói fényképekkel, videókkal, rövid történetekkel és pontos térképekkel. Saját magunk készített tartalmak Kőszegről.

kőszeg kirándulás szállás andalgó

Kisbuszos túrák Kőszegen!

Május elsejétől, szeptember végéig érhető el ez a lehetőség vendégeink részére (hétfő és péntek között), mely jelenleg NEM jár plusz költséggel.

10% kedvezmény éttermekben

Vendégünkként kedvezményesen fogyaszthatsz partnereinknél. Pizzázó, étterem, vendéglő is vár Téged, lentebb megtalálod a listát:

Így találod meg, ha tőlünk indulsz:

A túra a vártól indul.

Az Andalgó Hold Vendégháztól előtti parkolóból balra kell elindulnunk, ha a várhoz készülünk.Érdemes gyalog menni, hogy ne kelljen parkolóhelyet keresgélni.Haladj a főtér felé, menj át a Hősök kapuja alatt, majd tovább egyenesen és 1 perc múlva a várnál vagy.


A Panoráma Pihenőháztól lefele, a város felé kell elindulnunk,ha a várhoz készülünk. Egyirányú út visz vissza a városba. Amint beérsz Kőszegre, az első négyágú kereszteződésnél (van egy buszmegálló ott) kell balra kanyarodnod. Maradj ezen az úton. Elmész a Látogatóközpont mellett és szinte azonnal lesz bal-kéz felől egy parkoló. Tedd le a kocsit (ingyenes parkoló, lejjebb már csak fizetős van). Folytasd innen lefele az utat, pár perc múlva megpillantod a várat.