Hotel & More Szállodák Zrt

A Hotel & More Szállodák Zrt egy kiváló szállodaüzemeltető vállalat, amely magas színvonalú szálláslehetőségeket kínál ügyfeleinek. A cég hosszú évek óta szolgálja ki a vendégeket, és elkötelezett a kiválóság és a vendéglátás iránt.

Szállodák

A Hotel & More Szállodák Zrt büszkén üzemeltet több különböző típusú szállodát, amelyek mindegyike kifinomult dizájnnal és kényelmes szolgáltatásokkal rendelkezik. A vállalat hálózata magában foglal luxus szállodákat, üzleti szállodákat és családbarát szállodákat is.

Luxus Szállodák

A luxus szállodák elegáns környezetben kínálnak exkluzív szolgáltatásokat, magas szintű vendéglátást és lenyűgöző kilátást. Minden egyes szoba a kényelem és a stílus tökéletes összhangját kínálja.

Üzleti Szállodák

Az üzleti szállodák modern konferenciatermekkel és kiváló üzleti szolgáltatásokkal állnak rendelkezésre, hogy üzleti utazóinknak a lehető legjobb élményt nyújtsák.

Családbarát Szállodák

A családbarát szállodák olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, amelyek ideálisak a családi pihenéshez. Gyermekbarát szobáik és különleges programjaik segítik a családoknak felejthetetlen pillanatokat megélni.

Mi Vagyunk

Mi, a Hotel & More Szállodák Zrt, elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a vendégeinknek egyedülálló és emlékezetes élményt nyújtsunk. Szállodáink kifinomult designnal, magas színvonalú szolgáltatásokkal és figyelmes személyzettel büszkélkedhetnek.

Vendégközpontú Szolgáltatások

A vendégek kényelmének és elégedettségének érdekében minden szállodánkban vendégközpontú szolgáltatásokat kínálunk. Kedves és segítőkész személyzetünk mindent megtesz annak érdekében, hogy vendégeink otthon érezzék magukat.

Folyamatos Fejlesztés

Mint vállalat, mindig törekszünk a fejlődésre és a javulásra. Szállodáink folyamatosan frissülnek és fejlesztéseken esnek át, hogy mindig a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk vendégeinknek.

Környezettudatosság

Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, és ennek érdekében szállodáinkban fenntarthatósági intézkedéseket vezetünk be. Így vendégeink nyugodt szívvel élvezhetik szolgáltatásainkat, tudva, hogy támogatják a fenntartható gyakorlatokat.

Gyakran Ismételt Kérdések

A Hotel & More Szállodák Zrt gyakran kap olyan kérdéseket, amelyekre fontos válaszokat nyújtunk, hogy vendégeink teljes mértékben ki tudják használni szolgáltatásainkat.

Fizetési és Foglalási Információk

A foglalás és a fizetés egyszerű és biztonságos folyamat részét képezi szolgáltatásainknak. Online foglalási rendszerünkkel könnyedén leellenőrizheti elérhető szobáinkat és kényelmesen kiválaszthatja az Önnek megfelelő időpontot.

Fizetési Módok Foglalási Információk
Hitelkártya Előre fizetés lehetősége
Készpénz Érkezéskor történő fizetés

Szálloda Szolgáltatások

Az egyes szállodatípusaink különböző szolgáltatásokat kínálnak, amelyek a vendégek igényeit kielégítik. Legyen szó wellness-részlegetől vagy gyermekfelügyeletről, mindent megteszünk az Ön kényelme érdekében.

Környezetvédelem és Fenntarthatóság

A Hotel & More Szállodák Zrt elkötelezett a környezettudatosság iránt. Kérjük, olvassa el fenntarthatósági intézkedéseinkről szóló részt, hogy tájékozottabbá váljon azokról a lépésekről, amelyeket teszünk a környezet védelme érdekében.

Szerző képe

Keston

Szólj hozzá!