Atlantisz étterem

Az Atlantisz étterem egyedülálló vendéglátó egység, amely magával ragadó atmoszférájával és kiváló gasztronómiai élményeivel hívja fel magára a figyelmet.

Éttermünk története

Az Atlantisz étterem 1995-ben nyitotta meg kapuit, és azóta töretlen népszerűségnek örvend a helyiek és a turisták körében egyaránt. Az étterem alapítói, Szabó András és Csaba Péter, egy álom megvalósításaként hozták létre ezt a helyet, ahol az ízek és az élmények összetalálkoznak.

A környék gasztronómiai élete

Az Atlantisz étterem környezete gazdag gasztronómiai lehetőségekben. Számos más étterem és kávézó található a közelben, így a vendégek számára számos választási lehetőség áll rendelkezésre.

Étlapunk

Étlapunkon megtalálhatók a tradicionális magyar ételek mellett a nemzetközi konyha remekei is. Friss alapanyagokból készült ételeink garantálják, hogy minden vendégünk egy ízletes utazáson vehessen részt az ételek világában.

Kiemelt fogásaink

Az Atlantisz étterem legnépszerűbb fogásai közé tartozik a halászlé, a pörkölt, valamint a ház specialitása, a rántott sajt friss salátával.

Vendégeink véleménye

Vendégeink hálásak vagyunk azért, hogy minden nap ellátogatnak hozzánk, és elmondják véleményüket az ételeinkről és szolgáltatásainkról. Az elégedett vendégek visszajáró vendégek, és ez az, amiért minden nap azon dolgozunk, hogy magas színvonalú élményt nyújtsunk számukra.

Köszönő levelek

Időről időre megkapjuk vendégeinktől a köszönő leveleket, amelyekben kifejezik elégedettségüket az ételek minőségével és az étterem hangulatával kapcsolatban.

Élőzene

Esténként élőzenei programokkal színesítjük az éttermi élményt, így vendégeink egy kellemes vacsorával egybekötve élvezhetik a jó zenét is.

Zenészek

Az Atlantisz étteremben rendszeresen fellépnek különféle zenészek, akik széles repertoárral és profi előadással szórakoztatják a közönséget.

Elérhetőségünk

Ha Ön is szeretné élvezni az Atlantisz étterem kulináris élményeit, látogasson el hozzánk a következő címre: Budapest, Víz alatti utca 12.

Asztalfoglalás

Asztalt foglalni az alábbi telefonszámon tud: +36 1 234 5678.

A gasztronómiai élmények világa

A gasztronómiai élményeknek különleges szerepük van az életünkben. Az ízek, az illatok és az ételek közvetlen kapcsolatot teremtenek a kultúrával és az emlékekkel. Az Atlantisz étterem ebben a világban egy olyan oázis, ahol mindezek összetalálkoznak, és egyedi, felejthetetlen élményekké formálódnak.

Kulinaritás és művészet

Az éttermek nem csupán helyek az étkezésre, hanem igazi művészeti alkotások. Az ételkészítésben megnyilvánuló kreativitás és precizitás összetalálkozik a vendéglátásban megnyilvánuló vendégközpontú hozzáállással, létrehozva egy olyan környezetet, ahol az ételek nem csupán táplálék, hanem valóságos gasztronómiai élmények.

Étlap Ár (Ft)
Tárkonyos csirkeragu leves 1,800
Steak béarnaise mártással 5,200
Sült lazac áfonya-chutney-val 4,500

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Milyen étkezési preferenciákat tudtok kiszolgálni?
  • Van lehetőség vegán vagy vegetáriánus ételek rendelésére?
  • Mikor és hogyan történik az élőzenei programok szervezése?
  • Lehet-e születésnapi rendezvényeket tartani az étteremben?

Különleges események és rendezvények

Az Atlantisz étterem tökéletes helyszín lehet különböző események és rendezvények megtartására. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy akár üzleti megbeszélésről, az étterem kínálata és hangulata minden alkalomra megfelelő.

Ünnepelje velünk!

Engedje meg, hogy részesei legyünk különleges pillanatainak, és ünnepeljen velünk az Atlantisz étteremben. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy az Ön által megálmodott esemény tökéletes legyen.

Szerző képe

Keston

Szólj hozzá!