Kolibri Étterem

Üdvözöljük a Kolibri Étteremben! Ha szeretné élvezni a kulináris élvezeteket, akkor nálunk a helye.

A Kolibri Étterem története

A Kolibri Étterem egy hosszú múltra tekint vissza, ami immár több mint három évtizedre nyúlik vissza. Alapítóink azon a hiten és szenvedélyen alapozták az éttermet, hogy kiváló minőségű ételekkel és kifinomult kiszolgálással szolgálják ki vendégeiket.

Étlap

Az étterem étlapja változatos és ízletes ételeket kínál minden ízlésnek és étrendnek megfelelően. A klasszikus magyar konyha remekei mellett nemzetközi fogások is megtalálhatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb ételt.

Hangulat és kiszolgálás

A Kolibri Étterem egy olyan hely, ahol nemcsak az étel, hanem a hangulat és a kiszolgálás is emlékezetessé teszi az itt eltöltött időt. Csapatunk elkötelezett abban, hogy minden vendégünknek kellemes és kényelmes légkört teremtsen, és mindent megteszünk azért, hogy az étterem látogatása egy felejthetetlen élmény legyen.

Étterem díjai és elismerései

A Kolibri Étterem számos díjat és elismerést kapott az évek során, amelyek elismerik az étterem kiváló minőségét és szolgáltatásait. Ezek közé tartozik többek között a Michelin-csillag, valamint különböző gasztronómiai fesztiválokon elért első helyezések.

Családbarát környezet

Az étterem családbarát környezetet kínál, így ideális helyszín családi események, ünnepek vagy baráti összejövetelek megtartására. Gyermekeink számára különleges gyermekmenüt kínálunk, és számos játék és szórakozási lehetőség is rendelkezésre áll a legkisebbek számára.

Látogasson el hozzánk!

Ha szeretne egy emlékezetes gasztronómiai élmény részese lenni, ne habozzon ellátogatni a Kolibri Étterembe. Várjuk Önt szeretettel!

Környezettudatosság

Az étterem elkötelezett a környezetvédelem iránt. Úgy gondoljuk, hogy fontos felelősséget vállalni a környezetünkért, ezért olyan intézkedéseket vezettünk be, mint az újrahasznosítható csomagolóanyagok és az energiahatékony berendezések használata.

Kert és terasz

A Kolibri Étterem egy csodálatos kerttel és terasszal rendelkezik, ahol vendégeink szabadban élvezhetik az étel és az italok ízeit. A zöld környezet és a friss levegő igazán fokozza az éttermi élményt.

Különleges események és rendezvények

Az étterem ideális helyszínt kínál különleges események, mint például esküvők, születésnapok vagy céges összejövetelek lebonyolítására. Kérjen ajánlatot rendezvénytermeinkről és szolgáltatásainkról!

Rendezvény típusa Ár (Ft/fő)
Esküvők 15,000
Születésnapok 8,000
Céges rendezvények 12,000

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Van vegán és vegetáriánus opció az étlapon?
  • Igen, az étlapon számos vegán és vegetáriánus étel található.
  • Elfogadnak-e előzetes asztalfoglalást?
  • Igen, előzetes asztalfoglalás lehetséges. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken.
  • Van parkolási lehetőség az étterem közelében?
  • Igen, ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre az étterem közelében.
Szerző képe

Keston

Szólj hozzá!