koronakert étterem

A Koronakert étterem a minőségi gasztronómia és az elegáns környezet meghatározó helyszíne Budapesten. Az étterem hosszú évek óta kiváló szolgáltatást nyújt a vendégek számára, legyen szó üzleti ebédekről, romantikus vacsorákról vagy családi összejövetelekről.

Az étterem története

A Koronakert étterem története egészen az 1920-as évekig nyúlik vissza, amikor is egy kis családi vendéglőként kezdte meg működését. Az évtizedek során az étterem folyamatosan fejlődött és bővült, hogy ma már egy modern és exkluzív étteremként fogadja a vendégeket.

Az étterem kínálata

A Koronakert étterem kínálata kifinomult és változatos. A séfek a legfrissebb alapanyagokból készítik el az ételeket, melyek minden igényt kielégítenek. A magyar konyha tradicionális ételei mellett nemzetközi fogások is megtalálhatóak az étlapon.

Vendégkör

A Koronakert étterem vendégköre rendkívül változatos. Üzletemberek, diplomáciai delegációk, helyiek és turisták egyaránt megtalálják itt a számukra megfelelő környezetet és kiszolgálást.

Exkluzív rendezvények

Az étterem kiváló helyszínt biztosít különböző rendezvények lebonyolításához is. Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy születésnapról, a Koronakert étterem profi csapata minden igényt kielégít.

Élmény

A Koronakert étterem látogatása valódi gasztronómiai élményt nyújt. A lenyűgöző környezet, a magas színvonalú kiszolgálás és az ínycsiklandó ételek garantáltan felejthetetlenné teszik az itt eltöltött időt.

Elérhetőség

A Koronakert étterem könnyen megközelíthető Budapest belvárosából. Címünk: 1051 Budapest, Deák Ferenc u. 19.

Gasztronómiai trendek

Az étterem világában folyamatosan változnak és fejlődnek a gasztronómiai trendek. A Koronakert étterem mindig nyitott az új ízek és kulináris irányzatok felé, hogy vendégei számára mindig izgalmas és friss élményeket nyújtson.

Vegán és vegetáriánus választék

Az egészségtudatos étkezés és a környezettudatosság jegyében egyre népszerűbbek a vegán és vegetáriánus ételek. Az étterem kínálatában kiemelt figyelmet kapnak ezek a speciális étrendek, hogy minden vendég megtalálja a számára ideális fogást.

Étterem és gasztronómiai kurzusok

Az érdeklődők számára rendszeresen szervezünk gasztronómiai kurzusokat, ahol betekintést nyerhetnek a mesterszakácsok fortélyaiba és megtanulhatják az ételkészítés titkait. Ezek az események nemcsak tanulságosak, de közösségépítő élményt is nyújtanak.

Gyakran Ismételt Kérdések
Mennyire van közel a tömegközlekedéshez az étterem?
Mik a nyitvatartási idők?
Elfogadnak-e bankkártyát?
Szerző képe

Keston

Szólj hozzá!