free amp template

Kőszegi-hegység, de már az osztrák oldalon: Margit-kilátó

A Kőszegi-hegységben, de már az osztrák oldalon áll a Margit-kilátó. A 31 méter magas kilátó fából épült. 128 lépcső visz fel minket a tetejére. Ez a kilátó valóban érezteti veled azt, hogy magasan vagy, még kissé ki is leng, hogy még érdekesebb legyen a kaland. :) Ha kedveled a kilátókat, akkor ezt valószínűleg nagyon fogod szeretni. A kilátáshoz meg nem is fűznék hozzá semmit sem...

Tipp: ha itt jársz, útba esik a Lékai vár is. Ne hagyd ki ;)

Ingyenesen látogatható.

Térkép a kilátóhoz az oldal alján.


Margit-kilátó Ausztriában
Margit-kilátó Ausztriában
Margit-kilátó Ausztria, Kőszegi-hegység
Nagyon magas, pedig ez még nem a teteje :)
Margit-kilátó Kőszegi-hegység
Magyarország felé...
Margit-kilátó Ausztria
Ausztria felé, a távolban ott a Hóhegy! :)

Egy előkészített kikapcsolódásra invitálunk Téged

Lassulj le egy kicsit, fedezz fel új helyeket, bambulj el egy szép kilátás mellett és szakadj ki a megszokott zűrzavarból. Bármely szálláshelyünkön is találkozzunk Veled, mi azon leszünk,hogy jól érezd magad és hogy rengeteg sok mesélni valóval térj haza. Izgalmas böngészést kívánunk itt az oldalon, nagy szeretettel állítottuk össze Neked! 

Szállás Kőszegen az Andalgó Hold Vendégházban
Már nem tudunk bármely napon fogadni, kérlek keress minket a szabad időpontokkal kapcsolatban!
Panoráma Pihenőház Kőszeg szállás
Szinte a teljes nyárra foglalt már a ház, érdeklődj kérlek a szabad időpontokért!

Térkép a Margit-kilátóhoz

Így találod meg a szállásról indulva:

Az Andalgó Hold Vendégház előtti parkolóból jobbra kell elindulnunk, ha a kilátóhoz készülünk. Hamarosan látni fogsz egy parkot, menj el mellette, majd utána kell élesen balra kanyarodnod. Maradj ezen az úton, 1-2 perc és egy egyirányúvá fog válni. Menj tovább (hamarosan újra kétirányú). Látni fogsz egy templomot, itt tarts jobbra. Hamarosan átmész két hídon is. Maradj ezen az úton, ez kifog vinni a városból. A kereszteződésénél balra indulj. Ez az út visz át a határon. Ezen az úton kell maradnod (55-ös). Két településen is áthaladsz majd. Lékába érve (Lockenhaus), majd rá kell menned az 56-os útra (ez balról lesz, egy kisebb híd is van ott). Már csak annyi a dolgod, hogy ezen az úton maradj. Kb. 5 perc múlva, bal kéz felől fogod megpillantani a kilátót, egy kicsivel odébb pedig a hozzá tartozó parkolót, szintén bal kéz felől. Nem fizetős se a kilátó, se a parkoló. Max 25 perc autóval tőlünk.

A Panoráma Pihenőháztól lefele, a város felé kell elindulnunk, ha a kilátóhoz készülünk. Egyirányú út visz vissza a városba. Annyi a dolgod, hogy maradj a főúton, leérsz majd a Temető utcán, elhaladsz az orvosi ügyelet épülete mellett, az Andalgó Hold Vendégház előtti parkoló mellett, majd hamarosan megpillantasz egy parkot. Haladj el mellette, majd a végén kell balra kanyarodnod (élesen). Maradj ezen az úton, 1-2 perc és egy egyirányúvá fog válni. Menj tovább (hamarosan újra kétirányú). Látni fogsz egy templomot, itt tarts jobbra. Hamarosan átmész két hídon is. Maradj ezen az úton, ez kifog vinni a városból. A kereszteződésénél balra indulj. Ez az út visz át a határon. Ezen az úton kell maradnod (55-ös). Két településen is áthaladsz majd. Lékába érve (Lockenhaus), majd rá kell menned az 56-os útra (ez balról lesz, egy kisebb híd is van ott). Már csak annyi a dolgod, hogy ezen az úton maradj. Kb. 5 perc múlva, bal kéz felől fogod megpillantani a kilátót, egy kicsivel odébb pedig a hozzá tartozó parkolót, szintén bal kéz felől. Nem fizetős se a kilátó, se a parkoló. Max 25 perc autóval tőlünk.