simple site templates

Erdei tornapálya egy hangulatos reggeli edzéshez

Ez egy 1800 méter hosszúságú pálya, mely különböző feladatokat ad számunkra. Még induláskor kiválaszthatunk egy nehézségi fokot, ami meghatározza miből mennyit is kel majd csinálnunk. A pálya egy szabálytalan kör, tehát ott végződik ahol kezdődik, jól kitáblázták, így lehetetlen eltévedni. Szuper hely, érdemes ellátogatnod ide!

Térkép a tornapályához az oldal alján.


erdei tornapálya kőszeg
Itt a "bejárat"
kőszeg tornapálya
Erdei tornapálya kezdőállomása
erdei tornapálya kőszegen
A, B vagy C? :)
tornapálya Kőszegen az erdőben
Egyensúly. Hogy ÁLLSZ vele? :)
Kőszeg tornapálya
Őszi kép a pályáról
erdei tornapálya kőszeg
Ködös szeptemberi nap a kőszegi tornapályán
Kőszegi erdei tornapálya
Még ilyen időben sem tudsz eltévedni itt! Kifejezetten hangulatos :)
Kőszeg tornapálya
A nyári irodánk :)
Mindig csak a munka... :)

Térkép az erdei tornapályához

Így találod meg a szállásról indulva:

Az Andalgó Hold Vendégház előtti parkolóból balra kell elindulnunk, ha a tornapályához készülünk. Javasolt autóval megtenni a távot. Autónkkal balra kifordulva a parkolóból, kövessük az utat a Szabóhegy felé. Ne térjünk le az útról, hagyjuk el a Kőszeg vége táblát. Hamarosan két buszmegállót látunk, az út két oldalán, ezt követően kell majd jobbra kanyarodnunk, a Szabóhegy irányába. Itt érünk rá a Panoráma útra.

Haladjunk felfele, ne térjünk le az útról. Egy nagy zöld színű épületet fogunk látni (jobbró), először lentről, majd tovább haladva (megkerülve) oldalról is látni fogjuk. Haladjunk tovább az úton, ne térjünk le róla. Lesz egy balra út (Tölgyes út), nem ide megyünk, menjünk tovább. A következő balra kanyarodási lehetőségnél található egy piros sífelvonó, mellette parkoló. Itt tegyük le az autónkat. Kicsit visszább, még a kanyar előtt kb 20 méterrel található egy kis lépcső, onnan indul a pálya.